Spring til indhold

Konsolidator

Relativt nyopstartede Konsolidator ser frem mod en øget vækst og en en markant udvidelse. For at være beredt på den hastige udvikling valgte ledelsesgruppen i 2020 at søge ekspertise hos Morten Jack.

Claus Finderup Grove, administrerende direktør, fortæller:

“Vores virksomhed er meget ung og vækster meget. Vi stod derfor i en situation her i foråret, hvor vi havde brug for at tage os tid til at få dannet et værdisæt for organisationen. Vi ønskede at tage stilling til hvilken virksomhed, vi gerne vil være, og hvilken organisationskultur vi gerne vil skabe. Til dette havde vi brug for en ekstern ekspert, og derfor valgte vi at opstarte et forløb med Morten Jack.”

Om forløbet fortæller Claus videre:

“Det var rigtig rart at sidde sammen med Morten og få os nogle vigtige fælles diskussioner i ledelsesgruppen. Personligt fik jeg også meget ud af de en-til-en-samtaler, som jeg også havde med Morten undervejs i forløbet. Her kom Morten med mange relevante input til, hvad det kræver at være i lederrollen, samt hvordan min personlighed passer til dette. Noget andet, jeg vil fremhæve, er, at vi indledende i forløbet alle fik udarbejdet en profilanalyse af vores personligheder. Disse profilanalyser var rigtig interessante, særligt fordi det med Mortens hjælp var muligt at sammenligne dem og se på, hvordan vores personligheder spiller sammen i et team. Her fik vi nogle overraskelser i forhold til, hvad der er vores styrker og svagheder som team, også selvom vi kendte hinanden rigtig godt i forvejen. Profilanalyserne var et rigtig godt værktøj at benytte indledende, og de gjorde, at indholdet af vores forløb med Morten blev skræddersyet til os.”

Claus fortsætter:

“Vi fik rigtig meget ud af forløbet. Vi er meget stærke på vores virksomheds faglighed, os tre i ledergruppen, men vi havde brug for en ekspertise som Mortens til at hjælpe os med at tage nogle vigtige diskussioner om værdier, organisationskultur, ledelse og lignende emner, som vi ikke ved så meget om. Vi fik sat en ramme for at diskutere, hvad vi gerne vil være, og hvad vi ikke vil være som virksomhed. Der kom nogle vigtige ting på plads i forhold til dette. For at vi fortsat kan udvikle og udvide Konsolidator på en fornuftig måde, var det essentielt, at vi fik taget disse diskussioner, og Mortens faglige input gjorde, at vi fik et stort udbytte af disse. Med Mortens hjælp fik vi også identificeret individuelle udviklingsområder, som vi alle kan arbejde med for at blive bedre ledere.”

Endeligt fortæller Claus Finderup Grove:

“Jeg vil helt sikkert anbefale Morten Jack til andre, som står i en situation, der ligner vores. Mindre organisationer, som vokser, har helt bestemt brug for at lære om værdier, kommunikation, organisationskultur og afklaring af, hvordan man ønsker at drive sin virksomhed. Her er der brug for den faglighed, som Morten har.”