Spring til indhold

Artikler

Video: Tre myter om feedback - og hvad du kan gøre i stedet

Se med når erhvervspsykologerne Lene Flensborg og Morten Jack punkterer tre sejlivede myter om feedback – og forklarer hvad man kan gøre i stedet.

Ledelse af ledere – Kunsten at finde og træde nye stier

Ledelsesopgaven ændrer sig markant, når man rykker opad i ledelseshierarkiet – og det er afgørende, at man formår at tillære og aflære adfærd undervejs.

Ledelse på tværs: Tænk stort, start småt

Hvis du vil styrke det tværgående samarbejde, skal du undgå store altomfavnende løsninger. Det er langt mere effektivt at satse på små veldefinerede succeser. Læs mere om, hvordan du gør det, her.

Den interne konsulent: Sådan lykkes du med at skabe udvikling – uden stjerner på skulderen

Hvis du vil skabe værdi som intern konsulent, er det ikke nok, at du er en dygtig fagspecialist. Du skal kunne medvirke til at forme

5 tips
til talentudvikling

Når du talentudvikler dine medarbejdere, giver det mulighed for samtidig at udvikle organisationen. En vigtig driver for, at det lykkes, er inddragelse af talentlederne.

Hybrid: hvem, hvordan, hvor som helst

Coronakrisen har været en katalysator for udvikling af det virtuelle arbejde. Hvordan får vi det bedste ud af de muligheder, vi nu har fået for at kombinere kontorarbejde og hjemmearbejde?

Hvordan lykkes du som intern konsulent?

Hør Michala Schnoor og Morten Jack fra give et bud på to betingelser for succes som intern konsulent.

Derfor fejler ledere når de skal samarbejde på tværs

Det er ikke nok, at du som leder tager ansvar for dit eget område. Du skal også tage medansvar for helheden, men hvordan gør du det? Du kan her læse om et afgørende dogme for at lykkes med...

Skru ned for tørsvømningen, når I rekrutterer

Kan du forklare os, hvordan du vil gribe det an, hvis en af dine medarbejdere kommer til dig og fortæller, at han eller hun er rigtigt presset og har svært ved at nå sine opgaver?

Sådan overlever du
de løbende trivselsmålinger

Er du en 3.6 på ledelseskvalitet i år? Og hvad gør du nu med listen på 32 punkter fra sidste måling, som i knapt har nået at forholde jer til i personalegruppen?

Fra kursuslokale til skærm: Online projekt-lederudvikling i Novo Nordisk

Spørgsmålet om, hvordan man designer og eksekverer et succesfuldt online lederudviklingsforløb, må siges at være relevant...

Generationsforskelle stiller store krav til lederne

For første gange nogensinde er der fire generationer på arbejdsmarkedet. Det stiller krav til lederne, som skal navigere i holdninger og opfattelser, som måske især hos den yngste....

Psykologisk tryghed kræver modet til at løbe en risiko

Psykologisk tryghed har vist sig at være afgørende for hvor effektivt et teamsamarbejde er.

Kontakt os