Spring til indhold

Talentudvikling

God talentudvikling er ikke bare at sende særligt dygtige medarbejdere på et lækkert kursus. Opgaven er i stedet at udvikle virksomhedens kompetencer som talent-udvikler – og dermed sikre, at virksomhedens samlede talentmasse er i løbende udvikling.

Vi har i Laborate stor erfaring i at designe og gennemføre talentudviklingsforløb for både ledertalenter og specialister.

Fokus i vores arbejde med talentudvikling er at skabe optimale rammer for talentudviklingen. Det gør vi ved at engagere både øverste ledelse og talentlederne i udviklingsprocessen sammen med de udvalgte talenter. Afsættet er en lærings-alliance mellem talentleder og talent, hvor man sammen har et ambitiøst og løbende fokus på udvikling.

Vi hjælper talenterne med definerer deres karrieremæssige og personlige mål – og udfordrer gerne på ambitionsniveau, ligesom vi hjælper talenterne med at udforske deres personlige udviklingsmål, dvs. hvilke personlige kompetencer, jeg har brug for at udvikle, hvis jeg vil udvikle min karriere.

Hvis talentudviklingen skal have effekt, giver principperne i bevidst træning – baseret på Anders Ericssons forskning – et nyttigt afsæt: Talentet skal have skabt træningsrutiner, hvor hun eller han over tid får udviklet sine kompetencer gennem udfordrende opgaver og refleksion.

Ydelser:

  • Rådgivning om virksomhedens strategi for talentudvikling
  • Design af talentudviklingsforløb
  • Gennemførsel af talentudviklingsforløb for ledertalenter og specialister

Læs mere om vores tilgang til talentudvikling her:

5 tips
til talentudvikling

Talentudvikling for Advice Seniorrådgivere

Kontakt os