Spring til indhold

Miljø- og fødevareministeriets Departement

I Miljø- og Fødevareministeriets departement er der i 2018 indført et teamlederlag, primært ved at udnævne eksisterende medarbejdere som teamledere.

Uddannelsen har været med fokus på at udvikle teamlederne i den nye rolle. Temaerne har været “Rollen som teamleder – at bemyndige sig og få bemyndigelse”, “Faglig ledelse”, “Ledelse af grupper”, “Delegering” og “Personlig kommunikation”.

Mette Blangshøj, Teamleder og Chefkonsulent i Koncern HR, fortæller:

“Teamlederne har gennem forløbet fået etableret et godt internt netværk, fået skabt et fælles sprog om teamledelse og om de udfordringer og muligheder, der er i teamlederrollen.

Morten Jack har været en meget behagelig, lyttende og faglig dygtig konsulent. Han er god til at aflæse, hvor vi står og komme med kvalificerede input til, hvad der kan være relevant for organisationen at bringe i spil. Derudover har han en anerkendende tilgang til sin måde at arbejde og facilitere på, som også medfører, at deltagerne kobler sig på det, som han kommer med.”