Spring til indhold

Bøger

Ledelse af ledere

Når en leder rykker opad i organisationen, skal noget læres og andet aflæres. Det er afgørende at viode hvadog hvordan. Ledelse af ledere handler om overgangen fra at lede en gruppe medarbejdere til at lede andre ledere.

Den interne konsulent

DEN INTERNE KONSULENT handler om de udfordringer og dilemmaer, der gør sig gældende, når man som konsulent har til opgave at skabe udvikling og forandring i den organisation, som man selv er ansat i

Kort & godt om svære samtaler

KORT & GODT OM SVÆRE SAMTALER er til dig, der gerne vil blive bedre til at skabe produktive dialoger og håndtere svære emner på arbejdet.

Ledelse på tværs

Hvordan kan det være, at det i organisationer fyldt med dygtige mennesker, der gerne vil samarbejde, er en særligt stor udfordring at skabe resultater på tværs? Med den lille bog ønsker forfatterne at bidrage til at styrke de tværgående ledelseskompetencer.

Ledelse opad

Hvad kan vikingedrengen Hikke - der i filmen Sådan træner du din drage udvikler et venskab med en drage - lære mellemledere om relationen til deres chefer? En hel del, mener erhvervspsykolog Lene Flensborg, som har skrevet en kort, lettilgængelig og præcis bog for ledere om at opbygge en tillidsfuldt relation til den øverste ledelse.

Håndbog i god ledelse

At træde i karakter som leder. De seks topledere, du møder i bogen, har alle skabt markante resultater og er anerkendte for deres lederskab - men på forskellige måder. De er forskellige som personer, og de har ansvar for forskellige typer af virksomheder.

Positiv psykologi på arbejde

Bogen handler med andre ord om at få positiv psykologi til at arbejde på danske arbejdspladser, bringe idéerne i spil og omsætte dem til konkrete handlinger og tiltag i dagligdagen. Tiltag, der kan medvirke til at få organisationer bevæget i en ønsket retning på en positiv, konstruktiv og resultatskabende måde.

Kontakt os